Informatie

Betaalinformatie

Minimale besteleenheid

Als u een keuze heeft kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment, kunt u uw bestelling afronden. Wij hanteren echter wel een minimaal orderbedrag van € 30,00.

 

 

Wijze van betaling

U kunt uw bestelling betalen op factuur of via iDeal.

 

Bij betaling op factuur ontvangt u na het afronden van uw bestelling de factuur automatisch in uw mailbox. U hoeft deze factuur pas 14 dagen na de levering van de bestelling te betalen. Wij nemen na ontvangst van uw bestelling atlijd even persoonlijk contact met u op om uw bestelling door te spreken.

 

Het is ook mogelijk uitsluitend een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kunt u tijdens het afronden van uw bestelling bij stap 4 'Betaalmethode' aangeven. U kiest dan voor de optie 'Offerte genereren'. De offerte wordt automatisch naar uw e-mail gestuurd. Wij nemen na ontvangst van uw offerte direct contact met u op om uw wensen door te spreken. 

 

 

Prijzen en BTW

Alle genoemde prijzen in onze webshop worden zowel inclusief als exclusief BTW vermeld. Het BTW-percentage kan varieren van 6% voor alle food en non-alcoholisch dranken tot 21% voor alle non-food en alcoholische dranken.

 

 

Betaling wijzigen of terugbetalen

Bij een eventuele retour of andere reden voor terugbetaling zullen wij persoonlijk contact met u opnemen om de werkwijze met u te bespreken.

 

 

Ik heb betaald, maar nog geen bevestiging ontvangen

Het kan soms voorkomen dat de bevestiging van uw bestelling wat later in uw mailbox binnenkomt. Als u binnen 2 uur na uw bestelling nog geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via T. 077-352 34 06, mail via info@excellenz-group.nl of u kent een bericht sturen via ons contactformulier. We controleren dan direct of uw bestelling bij ons binnen is gekomen.