Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

ExcellenZ - Quality Catering

Uw partner op het gebied van quality catering

ExcellenZ - Quality Catering is gespecialiseerd in het organiseren en cateren van diverse gelegenheden, waaronder bruiloften, beurzen, vergaderingen, evenementen, bedrijfs- en familiefeesten, recepties en koffietafels op locatie. Elke gelegenheid, van groot tot klein, op zakelijk gebied en voor particulieren, wordt met veel zorg georganiseerd en krijgt vanzelfsprekend onze volledige inzet.

 

ExcellenZ ontzorgd

Elke opdrachtgever is uniek bij ExcellenZ - Quality Catering. Wij luisteren dan ook graag naar uw wensen en vertalen deze naar een passend concept. Door elke opdrachtgever specifiek, professioneel en op maat te helpen willen wij u een ervaring meegeven die u nooit meer zult vergeten. Dit doen wij immers al meer dan 45 jaar met onverminderd plezier en succes!

 

Voor iedere gelegenheid een passend concept

Excellenz - Quality Catering streeft ernaar om bij iedere opdracht maatwerk te leveren door integratie van wensen en behoeften van de klant. Creativiteit en gastvrijheid staan hierbij hoog in het vaandel bij Excellenz - Quality Catering. Zo denken wij niet voor u, maar met u, om zo uw gelegenheid ook echt van u te maken. Dat typeert ExcellenZ - Quality Catering. 

 

 

Zelf uw gelegenheid of evenement samenstellen

De wereld van catering kan soms wat onoverzichtelijk zijn. Welke hapjes zijn er mogelijk, welke aankleding opties en entertainment mogelijkheden bestaan er? Veel is mogelijk, al dan niet alles. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, vindt u op onze webshop een greep uit ons assortiment. Van borrelhapjes tot complete menu's en buffetten. Van bedienend personeel tot een life cooking diner door onze chef-kok. Van een theater act tot een bruisende band of DJ. Van een rode loper bij de ingang tot een feestelijke discovloer in de feestzaal. Op deze website bieden wij u de optie om uw catering of evenement volledig zelf samen te stellen en direct te bestellen. U kunt ons assortiment hier bekijken. Naast dit uitgebreide assortiment willen wij graag benadrukken dat wij ook producten op maat maken. Alles is mogelijk, wij horen het graag van u.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om vooraf een goede indicatie te hebben van uw wensen en ideeën voordat u daadwerkelijk kiest voor de invulling van uw gelegenheid of evenement. Daardoor bieden wij u de optie om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via onze webshop. Voeg heel eenvoudig uw gewenste producten toe aan uw winkelwagen en rond uw bestelling af door alle stappen te doorlopen. Bij de laatste stap van dit proces kunt u aangeven dat u graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden en u zit nergens aan vast. Na ontvangst van de offerte zullen wij direct contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u graag eerst persoonlijk advies over de invulling van uw gelegenheid? U kunt altijd bij ons terecht voor een adviesgesprek met één van onze medewerkers waarna wij de offerte voor u opmaken.

 

Advies op maat?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, heeft u specifieke wensen of wilt u graag een offerte naar aanleiding van een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen via info@excellenz-group.nl. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder.