Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Evenement

Evenement

ExcellenZ - Quality Catering, de cateraar voor ieder evenement

ExcellenZ - Quality Catering verzorgt al vele jaren de catering op diverse uiteenlopende evenementen in de regio Venlo. Denk hierbij aan grote evenementen als de Zomerparkfeesten en de Venloop, beide in hartje Venlo. Daarnaast is ExcellenZ als vaste cateringpartner betrokken bij toonaangevende evenementen die de afgelopen jaren in de regio Venlo hebben plaatsgevonden. Voorbeelden hiervan zijn Lekker Venlo, de BKD-dagen, de Passiespelen, Venlo on Ice, Beach Break en Feel the 50’s.

Elk evenement, groot of klein, dient met de grootst mogelijke zorg voorbereid en verzorgd te worden. ExcellenZ - Quality Catering zal u hierbij op professionele wijze geheel bijstaan en ontzorgen op het gebied van catering, organisatie, interieur, styling en de benodigde technische voorzieningen.

Wij kunnen u ondersteunen bij het organiseren van uw evenement op gebied van evenementparticipatie en publiekscatering.

 

Evenementenparticipatie

Wij weten voor iedere gelegenheid een bijpassend concept te bedenken. Dit komt doordat wij ruime ervaring hebben in het cateren van verschillende (grootschalige) evenementen. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk zekerheden voor beide partijen te creëren op basis van voor gecalculeerde risico’s. Graag delen wij u onze expertise op dit gebied. Wij denken namelijk graag intensief met u mee om samen een hoogwaardig evenement te organiseren.

 

Publiekscatering

Bijpassende hapjes en drankjes bij uw evenement? Dit is ook mogelijk! ExcellenZ - Quality Catering beschikt over een geheel eigen ontwikkelde evenementenlijn, bestaande uit allerlei uiteenlopende arrangementen van verschillende producten. Zo voorziet ExcellenZ - Quality Catering de bezoekers van een ruime keuze aan food en/of beverage. Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment? Klik dan hier.

Het is hierbij tevens mogelijk om onze ‘Major Toms’ in te zetten; het welbekende, ludieke en uiterst functionele rugzakconcept van waaruit allerlei drankjes rechtstreeks aan uw bezoekers geserveerd kunnen worden. Dit product is ideaal om ook tijdens de drukte momenten uw gasten te voorzien van drankjes op een ludieke en originele manier.

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen te spreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen naar info@excellenz-group.nl.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mix van bittergarnituur: Snacks & More
Mix van bittergarnituur: Snacks & More   U kunt hier uw borrelgarnituur geheel naar w..
  Excl. BTW: €0,00
Mix van borrelhapjes: De Luxe
Mix van borrelhapjes: De Luxe   U kunt deze borrelgarnituur geheel naar wens samenstellen..
  Excl. BTW: €0,00
Mix van borrelhapjes: Excellent
Mix van borrelhapjes: Excellent   U kunt deze borrelgarnituur geheel naar wens samenstell..
  Excl. BTW: €0,00