Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Huwelijksfeest

Huwelijksfeest

Een compleet verzorgd huwelijksfeest bij LimianZ

Het huwelijk: de mooiste dag van uw leven. Wij zetten graag onze ervaring en professionaliteit in om deze dag voor u te verzorgen, zodat u als bruidspaar een prachtige en zorgeloze dag zult beleven. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een huwelijksfeest en vooral ook wat voor een stress dit voor het echtpaar kan opleveren. Wij ondersteunen hierin om het bruidspaar de dag te geven die ze verdienen en dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van de bruiloft. Wij verzorgen hen een volledig ontzorgde dag, van begin tot eind.

 

Uw feest op een eigen locatie

Alles is mogelijk, dus ook een compleet verzorgde bruiloft op een locatie naar uw wens. Wij zorgen dan voor alle faciliteiten, van een mobiele bar, professionele bediening, culinaire hapjes, smakelijke buffetten of diners, entertainment tot de inrichting en aankleding van uw locatie. Alles wordt naar wens samengesteld zodat het kersverse bruidspaar volledig kan genieten van hun eigen huwelijksfeest. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Klik hier om ons assortiment te bekijken.

 

Maatwerk

Het plannen van een bruiloft is een uiterst persoonlijke en intieme gelegenheid. Wij begrijpen als geen ander dat dit geen alledaagse bezigheid is. Vanuit onze ervaring kunnen wij u optimaal adviseren over de invulling van deze dag. Niet alleen over de hapjes, maar zeker ook over de aankleding, de entertainment en de ideale invulling van het draaiboek kunnen wij u begeleiden. Bij ons draait alles om maatwerk. Al uw persoonlijke wensen en eisen worden vervolgens vertaald naar een passend concept. We zetten ons volledig in om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. U kunt ons altijd bellen op 077-352 34 06 of mailen naarinfo@excellenz-group.nl.

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Menu: de Levensgenieter
Menu: De levensgenieter   Een compleet menu, met zorg door onze chef-kok samengesteld. ..
€25,50 Excl. BTW: €24,06
Mix van borrelhapjes: De Luxe
Mix van borrelhapjes: De Luxe   U kunt deze borrelgarnituur geheel naar wens samenstellen..
  Excl. BTW: €0,00
Walking diner: De Hardloper
Walking diner: De Hardloper Allergenen:     Bent u opzoek naar een alterna..
€26,50 Excl. BTW: €25,00
Italiaans buffet 'Tradizionale'
Italiaans buffet 'Tradizionale'   Een compleet verzorgd buffet voor bij u thuis..
€18,50 Excl. BTW: €17,45