Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Kinderfeest & communiefeest

Kinderfeest & communiefeest

Hét feest voor uw kind

Is uw zoon of dochter weer een jaartje ouder OF heeft hij of zij de eerste of plechtige communie en u wilt het groots vieren? ExcellenZ - Quality Catering zorgt ervoor dat dit een onvergetelijke dag wordt voor uw kind. Wij hebben talloze unieke en verrassende thema-arrangementen voor het kinderfeest van uw zoon of dochter.

 

Kinderfeest of communiefeestop locatie

Wilt u het het feest van uw kind op een eigen locatie vieren? Dat kan! Wij zorgen dan voor alle faciliteiten, van inrichting en aankleding tot de entertainment zoals een luchtkussen of een buikschuifbaan. Wij zorgen ervoor dat het kinderfeest van uw kind een dag wordt die hij of zij niet snel zal vergeten.

 

Stel zelf het kinderfeest samen

Uiteraard is er ook een mogelijkheid dat u zelf het kinderfeest kan samenstellen. Van lekkere hapjes tot snoepzakjes. Bekijk hier ons assortiment en stel alles zelf samen via onze webshop. Twijfelt u nog? U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dit doet u door alle bestelstappen te doorlopen. U krijgt dan vanzelf de optie om een offerte met de door u gewenste producten aan te vragen. U ontvangt de offerte vrijwel direct in uw mail.

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen door te spreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen naar info@excellenz-group.nl.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Communie arrangement: Basic feestNieuw
Communie arrangement: Basic feest De eerste communie of de plechtige communie; een belangrijke mi..
€35,00 Excl. BTW: €28,93
Communie arrangement: Luxe feest
Communie arrangement: Luxe feest De eerste communie of de plechtige communie; een belangrijke mij..
€40,50 Excl. BTW: €33,47
Communie arrangement: Premium feest
Communie arrangement: Premium feest De eerste communie of de plechtige communie; een belangrijke ..
€55,00 Excl. BTW: €45,45