Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Uitvaart

Uitvaart

Een uitvaart georganiseerd door ExcellenZ - Quality Catering

Wat zeg je, als woorden je tekort schieten? Een uitvaart organiseren is niet makkelijk in een rouwperiode. Het vergt veel tijd en energie. ExcellenZ - Quality Catering neemt daarom graag de organisatie van de uitvaart van uw geliefde uit handen zodat u zich kan focussen op het verwerken van het verlies. ExcellenZ - Quality Catering maakt het binnen een paar dagen mogelijk voor u. 

 

Uitvaart op locatie? ExcellenZ - Quality Catering regelt het voor u

Wilt u een uitvaart organiseren op een eigen gewenste locatie? Dit is mogelijk. Het is ook mogelijk om door ExcellenZ - Quality Catering een herdenkingsdienst, mis of koffietafel op locatie te organiseren.

Wij zorgen ervoor dat al uw wensen worden gehoord en dat alle faciliteiten zich op uw gewenste locatie zullen bevinden. Dit alles zodat u zich kan focussen op het verwerken van het verlies.

 

Maatwerk

Een uitvaart organiseren is een uiterst persoonlijke en intieme gelegenheid. Wij begrijpen als geen ander dat het organiseren van een uitvaart geen alledaagse bezigheid is. Wij staan u graag bij zodat u steun en afleiding kan vinden bij uw familie en zodat u op een respectvolle en persoonlijke manier van uw dierbare afscheid kunt nemen.  

 

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment? Ons assortiment kunt u hier bekijken. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen naar info@excellenz-group.nl.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Lunch 'de Liefhebber'
Lunch 'de Liefhebber'   Wat kunt u verwachten bij onze lunch de Liefhebber per pe..
€13,00 Excl. BTW: €12,26
Lunch 'Europa'
Lunch 'Europa'   Wat kunt u verwachten bij onze lunch 'Europa' per persoo..
€18,50 Excl. BTW: €17,45