Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Evenementen kalender
June - 2017
ZonMaaDinWoeDonVriZat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Over LimianZ

Over LimianZ

Uw partner op het gebied van locatie en event management

LimianZ is een multifunctioneel en eigentijds zalencomplex dat zich moeiteloos aansluit bij iedere gelegenheid. Met vier verschillende sfeer- en stijlvol aangeklede zalen die onderling op een fraaie manier aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hierdoor kunnen wij bij LimianZ wel 600 personen ontvangen. Bij LimianZ hebben we veel ervaring met het organiseren van gelegenheden waaronder: Bruiloften, vergaderingen, en personeels- en familiefeesten etc. Elke gelegenheid, van groot tot klein, voor de zakelijke markt of particulieren, wordt met veel zorg gedragen en krijgt vanzelfsprekend onze volledige inzet. 

 

LimianZ luistert naar u als opdrachtgever en vertaalt al uw specifieke wensen naar een passend concept. Voor elke zakelijke en particuliere gelegenheid is het veelzijdige zalencomplex LimianZ dé perfecte locatie. Het zalencomplex is opgedeeld in vier aparte zalen die ieder apart creatief kunnen worden ingedeeld of samen kunnen worden genomen om de ruimte uit te breiden. 

 

Brasserie 't Anker:

Brasserie 't Anker heeft haar naam te danken aan de vorige generatie Stohr die tot 1999 eigenaar was van de horecagelegenheid 't Anker. Om de jeugdherinneringen levendig te houden besloot de huidige generatie Stohr deze ruimte te dopen tot Brasserie 't Anker. De brasserie is perfect voor kleine en intieme gelegenheden en is geschikt voor kleinere gezelschappen (tot ongeveer 40 personen).

 

GelacH Zaal:

Gastvrijheid is een van de kernwaarden van LimianZ, ons personeel staat u altijd te hulp met een glimlach. Een plek voor positiviteit en een lach, daar staat onze GelacH zaal voor. De GelacH zaal biedt plaats voor middelgrote gezelschappen (tot ongeveer 100 personen) en ligt in het verlengde van de brasserie en de SteegH zaal. Deze kunnen eventueel ook samengevoegd worden.

 

SteegH Zaal:

De SteegH zaal is een kleine zaal en vorm een scheidingsruimte tussen de Maesch en GelacH zaal en dient vaak als verbindingsruimte tussen de twee zalen. Beide zalen kunnen door middel van de SteegH zaal worden uitgebreid en zelfs worden gekoppeld waardoor er een grote open ruimte ontstaat. De SteegH zaal zelf biedt plaats voor kleine gezelschappen (tot ongeveer 50 personen).

 

MaescH Zaal:

In de MaescH zaal komt de moderne kant van LimianZ naar voren. Een van de moderne kenmerken van de MaescH zaal is de verlichting die aangepast kan worden aan iedere gelegenheid. De MaescH zaal is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen (vanaf 75 personen tot 300 personen, afhankelijk van de gelegenheid). De MaescH zaal dient vaak als locatie voor feesten, bruiloften, vergaderingen en als gebruiksruimte voor diverse verenigingen.

 

 

Op ieder potje past een dekseltje

Geen opdracht is hetzelfde bij LimianZ. Daarom streeft LimianZ er naar om iedere opdracht opnieuw maatwerk te leveren. Door te luisteren naar de specifieke wensen en behoeften van de klant en deze te integreren in de opdracht, probeert LimianZ de gelegenheid ook echt van de klant te maken zodat deze terug kan kijken op een onvergetelijke dag.

 

Zelf uw gelegenheid samenstellen bij LimianZ

Bij LimianZ kunt u uw eigen gelegenheid van A tot Z zelf samenstellen. Er zijn natuurlijk ondenkbaar veel mogelijkheden binnen het organiseren van gelegenheden. Daarom hebben wij een groot deel van ons assortiment voor u online gezet zodat u een beter inzicht krijgt in de mogelijkheden. Ons assortiment kunt u hier bekijken. Natuurlijk kunnen wij niet alles  via onze webshop aanbieden en zijn er ook nog mogelijkheden buiten het online assortiment. Aarzel dus niet om te vragen naar verdere mogelijkheden. Dan zullen wij contact met u opnemen en u uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om de opties door te nemen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om vooraf een goede indicatie te hebben van uw wensen en ideeën voordat u daadwerkelijk kiest voor de invulling van uw gelegenheid of evenement. Daardoor bieden wij u de optie om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via onze webshop. Voeg heel eenvoudig uw gewenste producten toe aan uw winkelwagen en rond uw bestelling af door alle stappen te doorlopen. Bij de laatste stap van dit proces kunt u aangeven dat u graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden en u zit nergens aan vast. Na ontvangst van de offerte zullen wij direct contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u graag eerst persoonlijk advies over de invulling van uw gelegenheid? U kunt altijd bij ons terecht voor een adviesgesprek met één van onze medewerkers waarna wij de offerte voor u opmaken.

 

Advies op maat?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, heeft u specifieke wensen of wilt u graag een offerte naar aanleiding van een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen via info@excellenz-group.nl. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder.

 

Stel hier uw volledige catering samen, van hapjes & drankjes tot uw complete entertainment: