Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Huwelijksfeesten

Huwelijksfeesten

Een compleet verzorgde bruiloft

Het huwelijk: de mooiste dag van uw leven. Wij zetten graag onze ervaring en professionaliteit in om deze dag voor u te verzorgen, zodat u als bruidspaar een prachtige en zorgeloze dag zult beleven. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een huwelijksfeest en vooral ook wat voor een stress dit voor het echtpaar kan opleveren. Wij ondersteunen hierin om het bruidspaar de dag te geven die ze verdienen en dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de organisatie van de bruiloft. Wij verzorgen hen een volledig ontzorgde dag, van begin tot eind.

 

Uw feest bij LimianZ

Met onze brede diversiteit aan ruimtes kunt u bij LimianZ alle kanten op. Een gezellige knusse brasserie met bar, onze GelacH en SteegHzaal welke ideaal zijn te gebruiken als diner zaal en onze ruime MaeschZaal, voorzien van prachtige sfeerverlichting, natuurstenen muren, en een grote luxe bar, kunnen we ruimte bieden tot wel 300 gasten. Daarnaast hebben we een zeer professionele keuken, waardoor onze Chef-kok heerlijke culinaire gerechten en hapjes kan uitserveren. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Deze kunt u hier vinden.

Bijkomende voordeel: Zeer gemakkelijk bereikbaar en een zeer ruime parkeerplek voor de deur. Ideaal voor uw gasten!

 

Maatwerk

Het plannen van een bruiloft is een uiterst persoonlijke en intieme gelegenheid. Wij begrijpen als geen ander dat het plannen van een bruiloft geen alledaagse bezigheid is. Vanuit onze ervaring kunnen wij u optimaal adviseren over de invulling van deze dag. Niet alleen over de hapjes, maar zeker ook over de aankleding, de entertainment en de ideale invulling van het draaiboek kunnen wij u begeleiden. Bij ons draait alles om maatwerk. Al uw persoonlijke wensen en eisen worden vervolgens vertaald naar een passend concept. We zetten ons volledig in om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Sfeerbeelden

Proef de sfeer met deze prachtige beelden van huwelijken die in juni 2015 hebben plaats gevonden:

 

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek om uw wensen en ideeën te bespreken. U kunt ons altijd bellen op 077-352 34 06 of mailen naarinfo@excellenz-group.nl.