Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Evenement

Evenement

LimianZ, de locatie voor uw evenement

Nog geen perfecte locatie gevonden voor uw evenement? Bij LimianZ - Party & Event Center bent u aan het juiste adres.

Wij bieden u dé perfecte locatie aan voor uw evenement. LimianZ - Party & Event Center heeft een brede diversiteit aan ruimtes waardoor u alle kanten op kan. Het gebouw heeft namelijk 4 sfeervolle en multifunctionele ruimtes en deze kunnen omgetoverd worden tot 1 grote feestzaal waarbij u tot wel 600 gasten kan uitnodigen.

Een bijkomend voordeel van LimianZ - Party & Event Center is dat er genoeg parkeergelegenheid voor uw gasten, het is goed bereikbaar én het is vlakbij de binnenstad van Venlo.

Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het organiseren van uw evenement op gebied van evenementparticipatie en publiekscatering.

 

Evenementenparticipatie

Wij weten voor iedere gelegenheid een bijpassend concept te bedenken. Dit komt doordat wij ruime ervaring hebben in het cateren van verschillende (grootschalige) evenementen. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk zekerheden voor beide partijen te creëren op basis van voor gecalculeerde risico’s. Graag delen wij u onze expertise op dit gebied. Wij denken namelijk graag intensief met u mee om samen een hoogwaardig evenement te organiseren.

 

Publiekscatering

Bijpassende hapjes en drankjes bij uw evenement? Dit is ook mogelijk! LimianZ - Party & Event Center beschikt over een geheel eigen ontwikkelde evenementenlijn, bestaande uit allerlei uiteenlopende arrangementen van verschillende producten. Zo voorziet LimianZ - Party & Event Center de bezoekers van een ruime keuze aan food en/of beverage. Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment? Dit kunt u hier  vinden.

 

Maatwerk

Ieder evenement is anders, dat begrijpen wij als geen ander. Vanuit onze ervaring kunnen wij u optimaal adviseren over de invulling van uw evenement. Niet alleen over de hapjes maar zeker ook over de aankleding, de entertainment en de invulling van het draaiboek. Bij ons draait alles om maatwerk. Al uw persoonlijke wensen en eisen, daar zorgen wij voor. Niets is te gek. Wij zetten ons volledig in om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Vrijblijvend oriënterend gesprek?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen te spreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen naar info@excellenz-group.nl.

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mix van bittergarnituur: Snacks & More
Mix van bittergarnituur: Snacks & More   U kunt hier uw borrelgarnituur geheel naar w..
  Excl. BTW: €0,00
Mix van borrelhapjes: De Luxe
Mix van borrelhapjes: De Luxe   U kunt deze borrelgarnituur geheel naar wens samenstellen..
  Excl. BTW: €0,00
Mix van borrelhapjes: Excellent
Mix van borrelhapjes: Excellent   U kunt deze borrelgarnituur geheel naar wens samenstell..
  Excl. BTW: €0,00