Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Uitvaart

Uitvaart

Uitvaart bij LimianZ

Wat zeg je, als woorden je tekort schieten? Een uitvaart organiseren is niet makkelijk in een rouwperiode. Het vergt veel tijd en energie. LimianZ - Party & Event Center neemt daarom graag de organisatie van de uitvaart van uw geliefde uit handen zodat u zich kan focussen op het verwerken van het verlies. Ook zorgt LimianZ - Party & Event Center ervoor dat alles binnen een aantal dagen geregeld is voor u.

Onze locatie kan zich aan elke gelegenheid aanpassen. Om mooie herinneringen van uw dierbare op te halen kunt u er zelf voor kiezen om bijvoorbeeld een grootschalige viering of een klein intiem afscheid te organiseren zowel met of zonder koffietafel. Tevens is het mogelijk om in één van de warme en intieme zalen een herdenkingsdienst of mis te laten plaatsvinden. 

 

Maatwerk

Een uitvaart, herdenkingsdienst, mis of koffietafel organiseren is een uiterst persoonlijke en intieme gelegenheid. Wij begrijpen als geen ander dat het organiseren van een uitvaart geen alledaagse bezigheid is. LimianZ - Party & Event Center luistert naar uw wensen en behoeften zodat u steun en afleiding kan vinden bij uw familie en vrienden. Wij staan u graag bij zodat u op een respectvolle en persoonlijke manier van uw dierbare afscheid kunt nemen.

 

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment? Ons assortiment kunt u hier bekijken. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen naar info@excellenz-group.nl.

 
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Lunch 'de Liefhebber'
Lunch 'de Liefhebber'   Wat kunt u verwachten bij onze lunch 'de Liefhebber&#..
€13,00 Excl. BTW: €12,26
Lunch 'Europa'
Lunch 'Europa'   Wat kunt u verwachten bij onze lunch 'Europa' per persoo..
€18,50 Excl. BTW: €17,45