Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Vergadering & beurzen

Vergadering & beurzen

Vergadering & beurzen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering of beurs? LimianZ - Party & Event Center is dé geschikte locatie zonder gebrek aan parkeergelegenheid!

Een zakelijk gelegenheid wilt u natuurlijk vlekkeloos laten verlopen. Dit vraagt om professionaliteit en dat kunt u bij ons vinden. Wij zullen u bij het organiseren van een vergadering of beurs, op professionele wijze, geheel bijstaan.

 

Flexibel inzetbare ruimtes

LimianZ - Party & Event Center beschikt over een 4 flexibel inzetbare ruimtes die voorzien zijn van de benodigde technische installaties. Denk hierbij aan plasma schermen, beamers, draadloos internet en een audio-installatie (inclusief microfoons). In alle ruimtes zijn verschillende opstellingen te gebruiken zoals de U-vorm opstelling, blok opstelling, carré opstelling, school opstelling, cabaret opstelling en de theather opstelling. Deze opstellingen zijn in de onderstaande foto weergegeven. In overleg met u wordt vooraf de zaalomvang en opstelling bepaald die bij uw gelegenheid past. 
Daarnaast is het mogelijk om culinaire arrangementen samen te stellen voor uw vergadering. Bekijk hier ons assortiment. Heeft u hiervoor speciale wensen? Laat het ons weten want alles is mogelijk en niets is ons te gek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Dit doet u door alle bestelstappen te doorlopen. U krijgt dan vanzelf de optie om een offerte, met de door u gewenste producten, aan te vragen

 

Meer informatie nodig?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? U kunt altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen naar info@excellenz-group.nl.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Brunch: De Keukentafel
Brunch: De Keukentafel   Geniet samen met uw gezelschap van deze uitgebreide brunch. D..
€22,50 Excl. BTW: €21,23
Lunch: De Troubadour
Lunch: De Troubadour   Geniet samen met uw gezelschap van deze lunch. De lunch is prima t..
€8,75 Excl. BTW: €8,25
Tapasbuffet 'Mediterannee deLuxe'
Tapasbuffet 'Mediterannee deLuxe'   Een compleet verzorgd buffet bij LimianZ in..
€20,50 Excl. BTW: €19,34