Informatie

Onze locaties

Wij hebben een aantal locaties beschikbaar waarop u uw gelegenheid kunt plannen. Uiteraard bent u ook geheel vrij een eigen locatie naar keuze uit te kiezen waarbij wij uw catering wensen volledig faciliteren.

 

 


 

 

LimianZ

 

Het multifunctionele zalencomplex LimianZ is een product van Excellenz-Group. Met zijn vele mogelijkheden is LimianZ voor zowel formele als informele bijeenkomsten een zeer geschikte locatie. De verschillende zalen van het complex hebben ieder hun eigen unieke karakter, maar zijn tevens op een fraaie manier aan elkaar te koppelen. Met een maximale capaciteit van 600 personen mag LimianZ zich tot de regionale top rekenen.

 

Bezoekadres
Kaldenkerkerweg 182b
5915 AH Venlo

 

 


 

 

BusinessLounge VVV-Venlo

 

Als exclusieve cateringpartner van VVV-Venlo bieden wij u de Business Lounges van Seacon Stadion De Koel als locatie voor uw gelegenheid. Op deze unieke toplocatie is het, verdeeld over twee verdiepingen, mogelijk om 20 tot maar liefst 1200 gasten te ontvangen. Kenmerkend voor deze locatie is het sportieve, maar stijlvolle karakter.

 

Bezoekadres
Kaldenkerkerweg 182
5915 AH Venlo

 

 


 

 

Speelpark Klein Zwitserland

 

Met talloze attracties voor jong en oud is Klein Zwitserland het leukste speelpark in Limburg. ExcellenZ-Group verzorgt op deze locatie verschillende gelegenheden, variërend van familiefeesten tot bedrijfsfeesten. Eventuele extra mogelijkheden zijn de sfeervol aangeklede paviljoens als locatie voor de gelegenheid en een compleet verzorgde barbecue of brunch.

 

Bezoekadres
Trappistenweg 35
5932 NB Tegelen