Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Seacon Stadion de Koel

Seacon Stadion de Koel

 

Een unieke locatie in sportieve ambiance

 

Een evenement organiseren kan overal. Op het werk, in het park of het dichtstbijzijnde hotel. Maar soms bent u op zoek naar iets extra's. Een dag vol inspiratie. Zo'n dag waarop iedereen na afloop vol nieuwe energie naar huis gaat. Excellenz-Group, de exclusieve cateraar- en eventpartner van VVV-Venlo, biedt u deze geweldige locatie om uw gelegenheid of event te organiseren bij Seacon Stadion de Koel.

 

De Koel – Een markant voetbalstadion met vele mogelijkheden

 

Dit stadion is één van de meest markante voetbalstadions in Nederland. Wereldberoemd is de lange stenen trap waarover de spelers, via een tunnel, het speelveld betreden. Naast deze trap en het in een ‘koel’ gelegen speelveld, beschikt ons stadion ook nog over verschillende andere ruimtes.

 

Geschikt voor elk evenement & elk budget

 

Seacon Stadion de Koel is een unieke locatie die geschikt is voor elk evenement en elk budget. Van compleet stadion met speelveld tot presentatieruimte voor een select gezelschap: Het is allemaal mogelijk bij de Koel.

Er zijn diverse onderscheidende ruimtes beschikbaar, met hoogwaardige horeca en hospitality, ruim voldoende (gratis) parkeermogelijkheden en bovenal een historische voetbalomgeving in een bosrijk wandelgebied. Allemaal ingrediënten voor een fantastische ambiance van uw evenement, vergadering, presentatie of diner.

Op deze unieke toplocatie is het, verdeeld over twee verdiepingen, mogelijk om 20 tot maar liefst 1200 gasten te ontvangen. Kenmerkend voor deze locatie is het sportieve, maar stijlvolle karakter.

 

 

Een creatieve invulling van uw event

 

Naast eten en drinken is entertainment op uw evenement is onmisbaar. De sportieve ambiance gecombineerd met alle faciliteiten die VVV Stadion de Koel biedt maakt deze locatie ideaal voor een creatieve invulling van uw teamuitjes, bedrijfsfeesten, inspirerende vergaderingen of business-to-business meetings. ExcellenZ-Group adviseert u graag over deze mogelijkheden. Om u alvast een idee te geven wat wij voor u kunnen betekenen, vindt u hier een overzicht van verschillende entertainmentopties waarbij wij u bij kunnen ondersteunen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Voor meer informatie over alle beschikbare ruimtes en mogelijkheden, vindt u hier de volledige brochure: hier