Informatie

Waarom ons

 

Al meer dan 50 jaar lang specialiseert Excellenz-Group zich in het organiseren en cateren van diverse gelegenheden, waaronder bruiloften, beurzen, vergaderingen, evenementen, bedrijfs- en familiefeesten, recepties en koffietafels. Elke gelegenheid, van groot tot klein, op zakelijk gebied en voor particulieren, wordt met veel zorg georganiseerd en krijgt vanzelfsprekend onze volledige inzet.

 

                                                                         ​                       

 

EnjoY - Event Catering is verantwoordelijk voor de toegankelijke publiekscatering. Zo is EnjoY volledig verantwoordelijk voor de catering in het VVV stadion De Koel. Daarnaast zijn er verschillende verkoopwagens welke met regelmaat geplaatst worden op evenementen.

 

ExcellenZ - Quality Catering is verantwoordelijk voor het hogere segment en exclusieve catering, aankleding en bediening voor verschillende evenementen. Productinnovatie, exclusiviteit en sensationele concepten worden met deze afdeling verwezenlijkt. 

 

LimianZ - Party & Event Center is een multifunctioneel en eigentijdse feestlocatie wat zeer flexibel is wat betreft indeling en aankleding. Dit is de basis locatie van de Excellenz-Group welke geschikt is voor diverse feesten en partijen. Denk hierbij aan zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, evenementen e.a.

 

Excellenz-Group streeft ernaar om bij iedere opdracht maatwerk te leveren door integratie van wensen en behoeften van de klant. Verder staan creativiteit en gastvrijheid hoog in het vaandel bij ons. Zo denken wij niet voor u, maar met u, om zo uw gelegenheid ook echt van u te maken.

Door de factoren creativiteit, flexibiliteit, gastvrijheid, maatwerk en kwaliteit als één geheel te integreren willen wij u als gastheer of gastvrouw compleet ontzorgen en uw gasten verzorgen. Dat typeert Excellenz-Group.