Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Bezorginformatie

Bezorginformatie

Wij leveren alle bestellingen zelf af op uw locatie. ExcellenZ - Quality Catering is niet zelf af te halen. Op deze manier kunnen wij de versheid en de kwaliteit van de producten garanderen.

 

Tijdstip afleveren bestellingen

Wij werken met verse etenswaren. Om te zorgen dat deze zo optimaal mogelijk geleverd worden, kunt u bij het afrekenen van uw bestelling de exacte leverdatum en het gewenste tijdstip doorgeven. Dit om te zorgen dat uw catering exact op het juiste moment zal arriveren en u gegarandeerd bent van een heerlijke catering.

 

Hoe worden bezorgkosten en/of afhaalkosten berekend?

De prijzen die in deze webshop vermeldt staan, zijn standaard exclusief bezorging. Alle leveringen worden begeleid met bezorgkosten.

Bij Excellenz Quality Catering berekenen wij een standaard bezorgtarief van € 21,- ex. BTW. Hierin zijn zowel de bezorging als een retourrit opgenomen. Het kan zijn dat de bezorgkosten hoger uitvallen. Bijvoorbeeld als we materialen extern moeten inhuren. Deze transportkosten zijn afhankelijk van het aantal bestelde materialen, de bezorglocatie en het totale volume van de materialen. Als u heeft ingelogd op onze webshop en uw bestelling gaat afronden, vindt u in uw winkelwagen de exacte transportkosten berekening voor uw bestelling.

Mocht er geen retourrit nodig zijn voor uw bestelling, dan wordt dit door ons achteraf in mindering op uw factuur gebracht.

 

Retouren materialen

Mocht uw bestelling inclusief borden, bestek en andere materialen zijn, welke weer opgehaald moeten worden, dan kunt u deze afhaalopdracht door een op u gewenste datum en tijdstip inplannen bij het afronden van u bestelling.

 

Bezorggebied

ExcellenZ – Quality Catering levert uitsluitend in Zuidoost Nederland omdat wij de versheid van de producten anders niet meer kunnen waarborgen. Mocht u uw catering of evenement buiten deze provincies plaatsvinden, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

 

Advies op maat?

Heeft u specifieke wensen m.b.t. het bezorgen of afhalen van uw bestelling? Dit kunt u tijdens het afronden van uw bestelling aangeven. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken via T. 077-352 34 06 of E. info@excellenz-group.nl.