Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Over EnjoY

Over EnjoY

Uw partner op het gebied van event catering

EnjoY - Catering & Events zorgt voor toegankelijke publiekscatering op verschillende evenementen en in het Seacon stadion De Koel. Tevens heeft EnjoY - Event Catering ook een Lunch Service waarbij u overheerlijke broodjes kunt bestellen. 

 

Lunch service

Wij verzorgen heerlijke verse broodjes tijdens uw pauze of vergadering, op ieder moment van de dag. Tevens kunt u ook kiezen tussen warme en koude snacks, soepen, fruit en drinken. Maak hier een keuze uit ons brede assortiment en verras uw medewerkers met een smakelijke lunch uit onze professionele keuken.  

 

Overwerk maaltijden

Ook in het geval van (onverwacht) overwerken zetten wij ons graag in om u en uw medewerkers te voorzien van een smakelijke warme of koude maaltijd. Het is tevens mogelijk om afspraken te maken met betrekking tot een bepaalde periode, zodat u en uw medewerkers zorgeloos kunnen genieten van onze heerlijke gerechten op de door u aangegeven tijden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een overwerk maaltijd te bespreken.

 

 

Bezorg informatie

Indien u vragen heeft over de bezorging kunt u hier de informatie vinden m.b.t. de bezorging van de Lunch Service bestellingen.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij begrijpen als geen ander dat het prettig is om vooraf een goede indicatie te hebben van uw wensen en ideeën voordat u daadwerkelijk kiest. Daardoor bieden wij u de optie om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via onze webshop. Voeg heel eenvoudig uw gewenste producten toe aan uw winkelwagen en rond uw bestelling af door alle stappen te doorlopen. Bij de laatste stap van dit proces kunt u aangeven dat u graag een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden en u zit nergens aan vast. Na ontvangst van de offerte zullen wij direct contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. Wilt u graag eerst persoonlijk advies over de invulling van uw gelegenheid? U kunt altijd bij ons terecht voor een adviesgesprek met één van onze medewerkers waarna wij de offerte voor u opmaken.

 

Advies op maat?

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, heeft u specifieke wensen of wilt u graag een offerte naar aanleiding van een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06 of mailen via info@excellenz-group.nl. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder.