Categorieën
Contact ons
 

077 - 352 34 06

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte opvragen

Wij bieden u met deze webshop de optie om uw catering of evenement volledig zelf samen te stellen en direct te bestellen. Maar we begrijpen als geen ander dat het prettig is om vooraf een goede indicatie te hebben van uw wensen en ideeën voordat u daadwerkelijk bestelt. Daardoor bieden wij u ook de optie om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dat kan op twee manieren:

 

1. Offerte aanvragen via onze webshop

Heeft u uw winkelmandje vol staan met producten die u wilt bestellen voor uw gelegenheid, maar u twijfelt nog over de samenstelling of u wilt in deze fase alleen nog een vrijblijvende offerte ontvangen? Dit kunt u heel gemakkelijk doen door alle bestelstappen te doorlopen. Echter, in plaats van een betaling op factuur of iDeal, kiest u voor een vrijblijvende offerte. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden en u zit nergens aan vast. Na ontvangst van de offerte zullen wij direct contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

 

2. Offerte n.a.v. een persoonlijk gesprek

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden, heeft u specifieke wensen of wilt u graag een offerte naar aanleiding van een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen op 077-352 34 06, mailen via info@excellenz-group.nl of u kunt een bericht sturen via het onderstaande contactformulier. Wij helpen u graag verder.

 


 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

 

(Bedrijfs-)Naam:
Contactpersoon:
Telefoonnummer:
Emailadres:
Datum evenement:

Omschrijving gelegenheid:


* Denk hierbij aan bv.: het thema, aantal personen of het budget etc.